O počte sexuálnych partnerov klamú obe pohlavia: Vieme ako
Počet bývalých sexuálnych partnerov patrí k tým chúlostivejším otázkam. Keď človek povie málo, vyzerá neskúsene. Keď veľa, vyzerá promiskuitne. Aká je vlastne pravda?
Počet bývalých sexuálnych partnerov patrí k tým chúlostivejším otázkam. Keď človek povie málo, vyzerá neskúsene. Keď veľa, vyzerá promiskuitne. Aká je vlastne pravda?
Príbeh Ladislavy Schröderovej, ktorá našla svojho strateného syna cez Facebook po neuveriteľných 22 rokoch, nadchol čitateľov.
Prvé rande prezradí veľa. Ak budete sledovať znamenia, ku koncu večera vám bude jasné, či zažijete ešte nejaké pokračovanie.
Ak rodič príde na to, že mu dieťa klame, je sklamaný. Pýta sa prečo? Fakt, že deti len kopírujú správanie dospelých, je pre nich nemilým prekvapením.
Podľa vedcov klamú páni asi tri a ženy dva krát denne. Vetu „Veľa som toho nevypil“ je najčastejšie počuť z mužských úst. Ale aj ženy majú svoje lži. A vieme, ktoré sú to!
Otvárajúc obálku z nej vyťahuje ďakovnú kartu a vo vnútri číta: „Ďakujem, že spávaš s mojím manželom. Bez teba by som nikdy nepoznala pravdu.“
V živote máme len zopár ozajstných priateľov. Ak vás sklame práve takýto priateľ, ktorému bezvýhradne dôverujete, je to vždy tragické.
Existuje množstvo mýtov o tom, ako má vyzerať správny sex, ako dlho má trvať, či aký veľký má byť penis.
Povedať mužovi, že úprimne neznášate jeho milovanú mamičku, to je plánovaná samovražda. Tu je milosrdná lož najlepší pomocník.
Je ešte veľa vecí, ktoré by sa nemal váš priateľ dozvedieť. Či už mu vedome klamete, alebo iba nehovoríte úplnú pravdu, sú to milosrdné klamstvá.
Po notoricky opakovaných radách by ste nemali zabúdať ani na ďalšie pravidlá milosrdných klamstiev, známe aj ako svätá trojica.
To, že sa žena zamiluje do muža a rozhodne sa s ním stráviť zvyšok života, ešte neznamená, že mu musí povedať o všetkých hriechoch.
S manželom sme spolu 17 rokov. Mala som ho rada a myslela som si, že aká som otvorená a úprimná ja k nemu, taký je aj on ku mne.
Modelka Magdaléna Šebestová sa často stretáva s nevraživosťou neprajníkov. Pre Lesk.sk prezradila, že klamstvá, ktoré sa o nej objavujú, ju skutočne bolia.
Do erotogénnych zón sme vás už, páni, zasvätili. Dajte si ale pozor, keď už budete mať krásnu ženu v posteli, či už manželku alebo priateľku.
Aj v čase paniky je investovanie na dlhú trať často považované za vhodnú stratégiu
Tamojšia vláda chce tiež posilniť kontrolu vlastníctva pôdy
V USA došlo k výraznému nárastu pracovných miest a miera nezamestnanosti klesla
Návrh by podľa slov ministra vnútra mohla podporiť aj opozícia