Zúfalá Eva si po dlhom hľadaní našla prácu v krčme: Nikdy by jej nenapadlo, čo jej majiteľ urobí!
Topiaci sa aj slamky chytá a nezamestnaný sa v dobrej viere chytí aj takej, ktorá ho nakoniec ešte viac potopí. To bol aj prípad našej čitateľky.
Topiaci sa aj slamky chytá a nezamestnaný sa v dobrej viere chytí aj takej, ktorá ho nakoniec ešte viac potopí. To bol aj prípad našej čitateľky.
Poriadne sa prerátala! Jednoznačným verdiktom sa skončil v Nemecku najsledovanejší súdny spor za niekoľko mesiacov. Išlo v ňom o údajné znásilnenie bývalej modelky Giny-Lisy-Lohfinkovej (29).
Expertka na vzťahy neodporúča partnerovi klamať, ale priznáva, že občas nastanú situácie, v ktorých je drobné klamstvo alebo vynechanie detailov nanajvýš vhodné. Ktoré sú to?
Zrada od milovaného človeka bolí a spochybňuje všetko dobré, v čo ste kedy verili. Ako prežiť neveru, keď chcete s partnerom zostať a zachrániť spoločnú budúcnosť?
Máte dokonalý vzťah, avšak občas máte pocit, že tomu niečo chýba? Ste si istí, že partner je do vás skutočne zamilovaný? Odhaľte jeho pravú tvár, kým je čas!
Gwyneth Paltrow či Dina Manzo radia piť teplú vodu s citrónom - je to vraj zaručený spôsob, ktorý pomôže zhodiť prebytočné kilogramy.
Ako zistiť, či vám partner zahýba? Všímajte si týchto 9 jasných signálov.
Mala som kolegu, s ktorým som vyše 5 rokov chodila na večere, do divadla – bolo medzi nami tajomné puto.
Hlavnými tvárami kampane za odchod Británie z Európskej únie boli extstarosta Londýna Boris Johnson a šéf strany UKIP Nigel Farage. Ako sa však ukázalo neviedli ju práve najčestnejšie. Toto je 7 nepravdivých tvrdení, na ktorých postavili svoju kampaň.
Manželka známeho futbalistu Patrícia Vitteková (36) každý deň pridáva na sociálne siete fotografie, na ktorých vyzerá nádherne a štíhlo. Realita je však úplne iná. Tmavovlásku zachytili objektívy našich fotografov v jej skutočnej podobe bez filtrov a úprav a rozdiel vás dvihne zo stoličky.
Sme spolu od vysokej školy, plánovali sme svadbu. Nedávno som sa však dozvedela, že ma môj snúbenec podviedol.
Počas svojej kariéry zažila známa slovenská speváčka Beáta Dubasová (53) aj pocity vyhorenia. Neurazíte ju tvrdením, že si jej pesničky pamätáte ešte z materskej školy. Mala niekedy chuť si ubrať zopár rokov?
Vieme, že klamať sa nemá, ale ak ide o podobné milosrdné lži ako v tomto článku, tak to majú muži prepáčené.
Bývam v izbe na internáte s dvomi ďalšími dievčatami. Občas ma tu navštevuje môj priateľ.
Chronických neverníkov podľa sexuologičky Danice Caisovej netreba odsudzovať. Žiť dvojitý život totiž nie je choroba, títo ľudia sú len inak nastavení.
Svet je teplejší ako kedykoľvek predtým, čo spôsobuje silnejšie búrky, nepriaznivé počasie a záplavy
Značka Dacia najnovšie vo Francúzsku znížila cenu elektromobilu Spring o dvetisíc eur
Rozhodnutie ministerstva ovplyvnili konsolidačné opatrenia, analýza návštevnosti a finančných dosahov bezplatných vstupov
Predseda opozičného PS tvrdí, že Robert Fico je diplomaticky izolovaný a stratil aj podporu partnerov