Predplatiť TREND
Predplatiť TREND

#Klamstvo

Švidraňová bola v tom, že tvorí pár s Talianom, no mýlila sa.

Barbora Švidraňová je zaľúbená až po uši, má to však háčik: Chodí s Talianom, no on o tom nevie!

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová (28) bola dlho single. Na otázku, či konečne stretla lásku, zakaždým odpovedala, že ešte stále čaká na toho pravého. Minulý rok však začala žiariť šťastím a všetkým sa pochválila, že za tým je jej nový priateľ z Talianska. Ako sa nám však podarilo zistiť, pravda je trošku iná a v jej prípade ide o dosť veľký trapas.

Ako ukradnúť štát? Zabite nádej
Blogy 20.1. 2017 17:07

Ako ukradnúť štát? Zabite nádej

Dnes je dôležitý deň, Trump bol inaugurovaný do funkcie. Nedávno som sedel pred Bielym domom a prichytil som sa pri pokuse o vraždu. Vraždu nádeje, že klamstvom nikto nič dlhodobo nezíska. Veľa nechýbalo a Trump by mi bol túto nádej zobral. Je pre mňa symbolom klamstva.

Willi Weber je zo správania Corinny Schumacherovej sklamaný.

Manažérovi Michaela Schumachera už došla trpezlivosť: Jeho rodina klame!

Pravdu vie len Boh a najbližšia rodina! Michael Schumacher sa už viac ako tri roky dostáva z následkov hororovéhopádu na lyžiach, keď si v Alpách vážne poranil hlavu. Odvtedy, ako ho previezli do domáceho liečenia v vo švajčiarskom Glende, má verejnosť len minimum správ o jeho zdravotnom stave. Nespokojný s týmto stavom je aj jeho bývalý manažér Willi Weber.

Video