Nemá pre nás zmysel ostávať v koalícii, ktorá nepresadí pomoc, povedal Pčolinský
Šéf poslaneckého klubu Sme rodina si však myslí, že k odvolaniu ministra financií nedôjde
Šéf poslaneckého klubu Sme rodina si však myslí, že k odvolaniu ministra financií nedôjde
Podľa opozičného poslanca si strana SaS uvedomuje, kam smeruje Slovensko, a preto zaradila spiatočku
Zistil som, že som kandidoval za protikorupčné hnutie, no zrazu som sa ocitol v ultrakonzervatívnom hnutí, ktoré bojuje proti liberalizmu, vyjadril sa Krúpa
Podľa Šipoša je cieľom zabrániť pokračovaniu vlády po avizovanom odchode strany SaS. „Veríme, že vábeniu už nikto ďalší nepodľahne,“ doplnil
Ako dôvod uviedol, že nechce legitimizovať extrémistov ich prizývaním k reálnej moci
Podľa exministra vnútra ide o podvod na ľuďoch. Koaličný poslanec Juraj Krúpa je za úpravu toho, čo navrhli
Slovensko je podľa Kmeca z Hlasu pri prechode na alternatívne zdroje závislé od európskych riešení, aj v súvislosti s požiadavkou Ruska, aby sa za plyn platilo v rubľoch
Štátny tajomník Klus tvrdí, že porovnaním s rokom 1968 Žilinka zhanobil pamiatku mŕtvych občanov Československa. Poslanec Kmec oponuje, že mu mali umožniť vysvetliť aj to
Poslanec pôsobiaci v Hlase-SD je presvedčený, že nie je v súlade s Ústavou SR. Podľa poslanca za OĽaNO tu žiadne základne nehrozia
,,Môj klient je nevinný," vyhlásil obhajca Marek Para
Monika Beňová a Peter Pčolinský v aktuálnej situácii preferujú skôr zavedenie tvrdého lockdownu.
O zriadení komisie na kontrolu ITP sa má hlasovať v októbri, koalícia hľadá kompromis
Predseda výboru J. Krúpa po jeho rokovaní avizoval poslanecký prieskum na Úrade inšpekčnej služby. Výbor je za zmeny v menovaní funkcionárov
Oznámenie o zvolaní výboru prišlo po informácii, že ÚIS mal zadržať niekoľko vyšetrovateľov Národnej kriminálnej agentúry z kauzy Očistec
Predseda Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Krúpa považuje obvinenia suspendovanej vyšetrovateľky Úradu inšpekčnej služby MV SR za závažné
Kvalifikovaní ľudia sa sťahujú do komerčnej sféry alebo nemocničných lekární
Čína sa vyrovnáva s pomalým rastom domácej ekonomiky
Pretrváva vysoká neistota z obchodnej politiky USA nastupujúceho prezidenta Donalda Trumpa
Záujemcov o prevzatie existujúcich firiem je príliš málo a počet podnikateľov, ktorí sa chcú stiahnuť z pracovného života, rýchlo rastie