To, čo vám dajú na tanieri, môže mať aj stáročnú tradíciu
Trendom v gastronómii je variť podľa receptov starých mám
Trendom v gastronómii je variť podľa receptov starých mám
Profesionálny hubár Erik Valentovič nemá núdzu o odberateľov, zásobuje desiatky popredných slovenských reštaurácií
Porozprával aj o tom, ako si on vyberá na dovolenke reštauráciu, kam sa pôjde najesť
Ktoré najčastejšie chyby robia ich prevádzkovatelia, zhrnul Jaroslav Žídek
Štyri roky práce sedem dní v týždni – stačilo, hovorí šéfkuchár a majiteľ úspešnej reštaurácie
Od budúceho roka vstúpi do platnosti viacero zmien pri nákupe elektronickej známky
Zisky si pripísali aj ďalšie digitálne meny, keďže investori opäť riskujú
Zo súčasných parlamentných strán by sa do parlamentu nedostali SaS ani SNS
Spomedzi 16 sledovaných odvetví vyššie tržby vykázalo deväť