To, čo vám dajú na tanieri, môže mať aj stáročnú tradíciu
Trendom v gastronómii je variť podľa receptov starých mám
Trendom v gastronómii je variť podľa receptov starých mám
Profesionálny hubár Erik Valentovič nemá núdzu o odberateľov, zásobuje desiatky popredných slovenských reštaurácií
Porozprával aj o tom, ako si on vyberá na dovolenke reštauráciu, kam sa pôjde najesť
Ktoré najčastejšie chyby robia ich prevádzkovatelia, zhrnul Jaroslav Žídek
Štyri roky práce sedem dní v týždni – stačilo, hovorí šéfkuchár a majiteľ úspešnej reštaurácie
Čína sa vyrovnáva s pomalým rastom domácej ekonomiky
Pretrváva vysoká neistota z obchodnej politiky USA nastupujúceho prezidenta Donalda Trumpa
Záujemcov o prevzatie existujúcich firiem je príliš málo a počet podnikateľov, ktorí sa chcú stiahnuť z pracovného života, rýchlo rastie
Novoročné výpredaje sa týkajú predovšetkým obchodov a značiek, ktoré ponúkajú odevy a obuv