Kollár mal súkromné stretnutie s Haščákom. Borisovi by som v pohode veril, reagoval premiér
Ja osobne by som sa s ním nestretával, povedal predseda vlády Igor Matovič
Ja osobne by som sa s ním nestretával, povedal predseda vlády Igor Matovič
Kauza Gorila sa vlečie už roky, dodnes sa pred súd pre podozrenia z korupcie nikto nepostavil
Penta žiada bývalého šéfa vyšetrovacieho tímu a kompetentné orgány o zverejnenie konkrétnych informácií
Penta autenticitu nahrávky spochybňuje
Predseda SaS Richard Sulík si myslí, že aktéri kauzy by mali skončiť vo väzbe, reagujú aj ďalší politici
Starosta Dolného Baru Oszkár Bereczk bol údajne jedným z ľudí, ktorí chceli vydierať Jaroslava Haščáka
Spolumajiteľ skupiny Penta sa pred vyšetrovateľov postavil v pozícii svedka
Na povrch vyplávali nové informácie z Kočnerovej Threemy
Obvinený z objednávky Kuciakovej vraždy mal pracovať na odstavení policajných vyšetrovateľov
Cíti sa byť poškodený, uviedol hovorca finančnej skupiny
Názor | Správa o likvidácii osoby je fakt. Nič na tom nezmení ani to, že si na ňu šéf Penty nepamätá
Jaroslav Haščák tvrdí, že s Kočnerom o likvidácii kohokoľvek nikdy nekomunikoval. O niečom je líder Penty presvedčený, iné si však nepamätá
Medzi dôkazmi v súvislosti s vraždou Jána Kuciaka má byť aj jeho komunikácia s vplyvným slovenským podnikateľom
Tvrdí, že ona i Kočner sú nevinní
"Je neprípustné, aby politici ukladali orgánom činným v trestnom konaní, ako majú postupovať a vyvíjali na vyšetrovanie politický nátlak,“ reaguje Haščák z Penty
Miera inflácie sa drží pod dvojpercentným cieľom centrálnej banky už takmer pol roka
Posledná správa na webe Úradu geodézie, kartografie a katastra upozorňuje občanov, že kataster bude aj v stredu nefunkčný
Realitný trh čaká zdražovanie aj v roku 2025
Donald Trump vyhlásil, že členské štáty NATO by mali zvýšiť výdavky na obranu z dvoch na aspoň päť percent