V novembri otvoria BITE, najväčšie slovenské IT podujatie
Najviac technológií, gamingu a IT na Slovensku bude práve na podujatí BITE, kde zažijete niekoľko premiér produktov, ale aj zaujímavé prednášky a zábavu.
Najviac technológií, gamingu a IT na Slovensku bude práve na podujatí BITE, kde zažijete niekoľko premiér produktov, ale aj zaujímavé prednášky a zábavu.
Vekom by to už mohla byť babičkou, a čo sa týka potomkov, tak ňou skutočne je. Už v roku 1963 ju vynašiel Douglas Engelbart.
Preverte si svoje digitálne zručnosti! Na internete odštartoval celonárodný online test IT znalostí Slovákov. Zapojte sa do neho aj vy!
Digitálne technológie budú v nasledujúcom roku opäť zneužívať útočníci, ktorí sa vďaka nim pokúsia o vlastné obohatenie.
Chalani z kancelárie vypadli a ja som sa tiež už zberala, keď ma šéf zavolal. Ležérne sedel na stoličke a ja som zatúžila rozopnúť mu zips...
Protipirátska organizácia BSA na Slovensku dostala za posledných 12 mesiacov z rôznych zdrojov viac než 500 oznámení s podozrením na používanie nelegálneho softvéru vo firmách.
Americký technologický gigant Apple dnes predstavil dva nové ultraľahké laptopy MacBook Air, které využívajú miesto pevných diskov pamäte flash.
Európsky trh s IT produktmi zaznamenal v prvom polroku tohto roka nárast tržieb o 4 %. Spotrebiteľský dopyt ťahajú nahor dva trendy, a to mobilita a tzv. home networking - vytváranie domácich sietí. Vyplýva to z výsledkov prieskumu GfK Retail and Technology, ktorý spoločnosť realizovala v 80 krajinách sveta.
Spoločnosť Apple dnes začala predávať na domácom a štyroch zahraničných trhoch svoj najnovší iPhone a dopyt je obrovský. Mnohí záujemcovia čakali celú noc, aby boli medzi prvými, ktorí nový iPhone získajú.
Dnes platí: Čím menšie, tým lepšie. Heslom sa riadila aj spoločnosť Hitachi a vyrobila rekordne najtenší harddisk na svete.
Problémy leteckej dopravy v Európe, ktoré už päť dní spôsobuje oblak vulkanického popola z islandskej sopky, výrazne podporili sektor videokonferencií.
Americký výrobca čipov Intel zaznamenal v 1. štvrťroku 2010 až štvornásobný nárast zisku, a to vďaka zvýšenému predaju nových čipov pre počítačové servery.
Americká technologická spoločnosť Apple Inc už v prvý deň uvedenia na trh predala v obchodoch viac ako 300 tis. počítačov iPad, ktorý spája funkcie smartphonu a laptopu.
Britský prieskum hľadajúci vynález desaťročia má jednoznačného víťaza, je ním sociálna sieť Facebook. Ako tento rebríček vyzerá ďalej?
V Rusku sa onedlho začne budovať Silicon Valley. Vo vysielaní ruskej televíznej stanice o tom informoval riaditeľ ROSNANO Anatolij Čubajs.
Technologický gigant oznámil, že na inauguráciu novozvoleného amerického prezidenta daruje jeden milión dolárov
Index S&P500 zarobil dva roky po sebe viac ako 20 percent. História ukazuje, že tretí podobný rok je málo pravdepodobný
Téza, že deti sa budú mať lepšie ako ich rodičia, už neplatí
Spoločnosť novým produktom vypĺňa dôležitú medzeru na trhu. Ponúka totiž bezkonkurenčný výkon v elegantnom a cenovo dostupnom balení