Gogo: YouTube už nie je priorita, chcem tvoriť pre Netflix
Spolupráci s politickými stranami sa vyhýbam, aj keď som dostal viacero ponúk. Už som mohol byť poslancom
Spolupráci s politickými stranami sa vyhýbam, aj keď som dostal viacero ponúk. Už som mohol byť poslancom
Beží súdny proces v Redwood City v Kalifornii. Spoločnosť už ponúkla 650 miliónov dolárov na urovnanie sporu
Premiér je šikovný marketér. Síce si uvedomuje, že niektoré veci by mal robiť inak, ale zatiaľ mu to funguje, myslí si Michal Dragan
Stal sa jedinou sociálnou sieťou na svete, ktorá si trúfa globálne konkurovať TikToku
Tieto parlamentné voľby prvýkrát umožnili podrobne sledovať kampaň na sociálnych sieťach do väčšieho detailu
Nový experiment sa pokúša pochopiť, či niekoľko týždňov bez sociálnych sietí prinesie negatívne psychické následky
V tejto súvislosti odoslal rezort školstva riaditeľom základných a stredných škôl usmernenie
Zatiaľ nie je jasné, koľko ľudí sa zúčastní na novom teste
Najnovšia snímka režiséra Mira Drobného nesie názov Kto je ďalší?, v kinách bude v auguste
A tiež: LinkedIn je plný špiónov / Holografický cirkus / Instagram a Černobyľ / ADMA na festivale
Ako kolisu využívajú aj neďaleké vyľudnené mesto Pripiať
Organický obsah si budú môcť kúpiť značky, ktoré tak získajú ďalší priestor na reklamu
Finále ligy majstrov ukázalo odvrátenú stránku influencerov a tiež to, že sa to nemusí vždy oplatiť
Slovenská modelka, matka, DJka a začínajúca maliarka prezradila, čo sa schováva za kariérou instagramera
Vlastne nič poriadne nerobia. A ešte im za to niekto zaplatí? No sodoma a gomora. Je to však trocha skreslený obraz
Neprekvapivo sa veľká väčšina respondentov ankety TRENDU kriticky postavila k spôsobu, ako vládni predstavitelia informovali o kauze kybernetického útoku na kataster a riešili celú situáciu
Pokles cien v niektorých lokalitách a postupná stabilizácia hypotekárnych sadzieb by mohli vytvoriť priaznivejšie podmienky
Výnosy z vládnych dlhopisov dosahujú nové vrcholy. Tempo udávajú neistí investori
Ukrajina neobnovila zmluvu s Ruskom o tranzite plynu cez svoje územie