Majitelia Terna robia všetko preto, aby sa stali celoslovenským hráčom
V hre sú aj nové akvizície. Červené čísla by mohli sčernieť v roku 2024
V hre sú aj nové akvizície. Červené čísla by mohli sčernieť v roku 2024
Vyprataný objekt obchodného reťazca sa dočká rekonštrukcie
V minulosti obľúbený veľkoplošný koncept holandského Aholdu vymazala z trhu domáca skupina Terno
Terno postupne zatvorilo dve desiatky hypermarketov, sústreďuje sa na rozvoj značky Kraj
Obchodný reťazec zostane po ďalšom kole redukcie siete už len v Prešove a Považskej Bystrici
Pod žlto-modrou značkou zostane fungovať sedem predajní, čoskoro sa zmenia a premenujú na nové Terno
Obchodné siete sa napriek slušnej nasýtenosti trhu obzerajú po ďalších vhodných lokalitách na expanziu
Domáca skupina reťazcov sa po vlastníckych zmenách zjednocuje pod jednu značku
Reťazce Terno, Moja Samoška a Hypernova si pod taktovkou finančníkov pokazili vzťahy s dodávateľmi. Oslabený biznis chce pozdvihnúť expartner J&T
Portfólio retailovej skupiny okolo Terna nie je vybudované zle s výnimkou Hypernov, ktoré treba zmenšiť, hovorí nový majiteľ obchodov a bývalý partner J&T Martin Fedor
Trojicu maloobchodných reťazcov preberá investičná spoločnosť Sandberg Capital, ktorú vlastní bývalý partner J&T Martin Fedor
Majitelia blízki J&T zatvoria sedem predajní, zvyšná trinástka sa premenuje
Bilbordová kampaň avizuje, že "nová" Hypernova bude Terno
Protimonopolný úrad v tom, že podnikatelia, ktorí kontrolujú predajne Terno a Moja Samoška, získajú aj obchody Albert a Hypernova, problém nevidí
Holandský Ahold sa dohodol na predaji stratových slovenských aktivít firme Condorum, ktorá má pod palcom obchody Terno a Moja Samoška
Európska centrálna banka znížila svoju kľúčovú sadzbu o 25 bázických bodov
TREND predstavuje TOP 7 najväčších firiem na Slovensku s rakúskym kapitálom
Bezpilotné lietadlá sa dajú využiť na prieskum, ale aj na útoky
Ženy aj muži vo vedúcich funkciách sú väčšinou absolventmi odborov ekonomika a obchodná administratíva