Top 5 miest, ktoré by ste v Chorvátsku určite mali vidieť
Letná dovolenka v Chorvátsku nemusí byť len o ležaní na pláži. Spoznajte naživo miesta z natáčania seriálu Game of Thrones v Dubrovníku.
Letná dovolenka v Chorvátsku nemusí byť len o ležaní na pláži. Spoznajte naživo miesta z natáčania seriálu Game of Thrones v Dubrovníku.
Vo všeobecnosti „chrumkavý“ minister zahraničia sa pri téme vzťahov s Maďarskom vyjadruje s razantnosťou slovenského národniara
História veľtrhov v Bratislave siaha práve sto rokov dozadu. Prvému Orientálnemu trhu zabezpečoval reklamu architekt Dušan Jurkovič, plagáty navrhol Martin Benka
V exkluzívnej online ankete 77 dôvodov prečo mám rád Slovensko hlasujte za mužskú historickú osobnosť Slovenska, ktorú považujete za výnimočnú. Zároveň rozhodnete o tom, aké ikony budú zdobiť 5. ročník limitovanej edície ultraprémiovej Goral vodky Master.
V exkluzívnej online ankete 77 dôvodov prečo mám rád Slovensko hlasujte za mužskú historickú osobnosť Slovenska, ktorú považujete za výnimočnú. Zároveň rozhodnete o tom, aké ikony budú zdobiť 5. ročník limitovanej edície ultraprémiovej Goral vodky Master.
Keď začnú politici zákonmi vysvetľovať históriu, vždy to dopadne zle
Turecký most v Poltári opravujú už rok, výrazná zmena vzhľadu obyvateľov zaskočila
Mnohí už zabudli na zbúranú neologickú stavbu, ktorá bola kúsok od Dómu svätého Martina
Počas 60 rokov bol vzorec «2-2-2-1» symbolom politickej stability. Vysvetlenie tejto švajčiarskej zvláštnosti.
Ak budú emisie skleníkových plynov pokračovať dnešným tempom, klíma v roku 2150 bude rovnaká, ako pred 50 miliónmi rokov. Antarktický ľadovec sa dnes roztápa 6x rýchlejšie, ako pred 40 rokmi.
Nadšenci zo združenia Čierne diery dokumentuje zabudnuté pamiatky a propagujú ich pred verejnosťou
Jeden z najznámejších plzenských podnikov je pomenovaný podľa „korába púští“
Rast v odvetví spracovania platieb podporuje dopyt spotrebiteľov a podnikov po elektronických platbách a bankovníctve
Akcie Eli Lilly vzrástli vďaka priaznivým správam o testoch experimentálneho lieku na obezitu
Tradičný vidiecky spôsob stravovania vedie k posilneniu imunitného systému a k zlepšeniu fungovania metabolizmu
Štvrtok je pre veľkonočné sviatky posledným dňom obchodovania