Voňavé levanduľové polia sú aj na Slovensku. Nazbierať si ich môže každý
Francúzske Provensálsko vonia po celom Slovensku. Niekoľko ostrovov plných vôní, farieb a motýľov ponúka samozber aj pre verejnosť
Francúzske Provensálsko vonia po celom Slovensku. Niekoľko ostrovov plných vôní, farieb a motýľov ponúka samozber aj pre verejnosť
Neviem, či som viac herec alebo podnikateľ, ale herectvo ma momentálne napĺňa viac, hovorí v ďalšom dieli relácie Bez fráz herec, dablér a podnikateľ Marek Fašiang (35)
Prinášame prehľad najdôležitejších udalostí, ktoré sa za posledný týždeň udiali v oblasti maloobchodu, gastronómie a cestovného ruchu
Neviem, či som viac herec alebo podnikateľ, ale herectvo ma momentálne napĺňa viac, hovorí v ďalšom dieli relácie Bez fráz herec, dablér a podnikateľ Marek Fašiang (35)
Bistro, ktoré vzniklo v roku 2013 a tesne pred pandémiou zmenilo majiteľov, skončilo začiatkom júla. TREND prináša jeho príbeh
Prinášame prehľad najdôležitejších udalostí, ktoré sa za posledný týždeň udiali v oblasti maloobchodu, gastronómie a cestovného ruchu
Nové sprísnenia vstupu do krajiny podľa iniciatívy StáleMámeChuť negatívne zasiahnu turistický ruch aj gastrosektor
Prinášame prehľad najdôležitejších udalostí, ktoré sa za posledný týždeň udiali v oblasti maloobchodu a gastronómie
Kuchári, čašníci a barmani majú otvorené dvere v takmer každej prevádzke.Veľmi sa však nehrnú. Gastro sa im už nespája so stabilitou
V digitálnej dobe výšku sprepitného nevidno, takže zrejme poklesne, tvrdí profesor behaviorálnej ekonómie Maroš Servátka.
Základnou podmienkou je pokles tržieb o 40 percent v porovnaní s rovnakým obdobím roku 2019
DPH na Slovensku pre gastro je niekoľkonásobne vyššia oproti okolitým krajinám
Gastronomický biznis v čase pandémie je vrtkavý. Viaceré obľúbené značky miznú. Týka sa to zrejme aj Štúra
Pred pol rokom Ladislav Pečenka v rozhovore pre TREND povedal, že gastroprevádzku v nákupnom centre by už nikdy neotvoril. Dnes má trochu iný názor.
Cieľom malo byť poskytnúť Ukrajine dôležité vojenské systémy
Dôležité je pracovať na tom, aby Kyjev nezastavil aj tranzit ropy
Vzrástla aj spotová cena striebra
Predseda vlády na Výbore Národnej rady pre európske záležitosti dodal, že zahraničnopolitická orientácia Slovenska sa nemení