NEVOĽNOSŤ: Vyvrátili ste tabletku? Kedy ju nahradiť, poradí odborníčka
Užívate lieky, ale prišlo vám nevoľno a všetko išlo von? Kedy si môžete dať ďalšiu dávku a ako je to pri antibiotikách a pri antikoncepcii poradí farmaceutka.
Užívate lieky, ale prišlo vám nevoľno a všetko išlo von? Kedy si môžete dať ďalšiu dávku a ako je to pri antibiotikách a pri antikoncepcii poradí farmaceutka.
Čo sa stane, ak budem používať naraz priveľa produktov, ktoré obsahujú fluór? Zubnú pastu, vodu, špeciálny gél? Môžem si tým poškodiť zuby? Ako sa prejaví, že som to s fluórom prehnala?
Keď chcem ochrániť svojho psa pred kliešťami, používame na to pipetu. Môže po aplikácii prípravku spať s nami v posteli?
Chcela som si posilniť imunitu zinkom, ale je mi z neho zle od žalúdka. Platia pre zinok nejaké pravidlá, ako pred jedlom, po jedle, akými tekutinami ho zapíjať?
Keď prelomím liek pre dospelého, napríklad proti horúčke, môžem dať polku šesťročnému dieťaťu?
Sieť lekární pod jeho vedením dosiahla značný rozvoj. S viac ako 2 400 zamestnancami patrí medzi najväčších zamestnávateľov vo svojom segmente
Na slovenskom trhu sa spoločnosť rozrastie o lekárne Apotheke
Ani politizácia zdravotníctva na Slovensku zatiaľ nepresvedčila investičnú skupinu, ktorá dáva do oblasti zdravotníctva milióny eur, na ústup
Povaha biznisu najväčšej finančnej skupiny na Slovensku sa v priebehu poslednej dekády zmenila
Keby sa rola lekárnikov rozšírila, odbremenili by preťažených lekárov
Spoločnosť svojho času patrila k najväčším zamestnávateľom v textilnom priemysle
Je ale takmer isté, že za zážitkovú dovolenku Slováci zaplatia viac než vlani
Štvrtina dospelej populácie Slovenska nemá žiadne úspory
Krajiny už od svojho vstupu do Európskej únie uplatňujú niektoré časti schengenského právneho rámca