Talianska rodina dokázala naplniť celé lietadlo a získala dovolenku pre 170 ľudí
,,Až do samého konca som neverila tomu, že by som mohla zvíťaziť," hovorí víťazka Donaleková.
,,Až do samého konca som neverila tomu, že by som mohla zvíťaziť," hovorí víťazka Donaleková.
Väčšina obľúbených exotických destinácií nemá výraznejšie obmedzenia pre turistov. Tie spravidla čakajú cestujúcich až po príchode na Slovensko
Hlas-SD kritizuje ministra zdravotníctva pre dovolenku v Ománe a tiež za nezvládanie očkovania
Krajina nabáda bohatých podnikateľov v oblasti nerastných surovín, aby investovali do cestovného ruchu
UNWTO zverejnila svoju predpoveď v čase, keď Európa čelí prudkému nárastu nových prípadov ochorenia covid-19 a vo svete sa začína rýchlo šíriť nový zmutovaný variant omikron
Na Liptove sa spoliehajú na zimu a veria, že budú fungovať v režime zaočkovaní
Biznis s jachtami je tak jedným z mála víťazov obdobia po lockdowne
Hranice budú otvorené pre zaočkovaných, ktorí prichádzajú z krajín s nízkym rizikom nákazy, Medzi ne patria Británia, Spojené štáty, Čína, Nemecko či Singapur
Potvrdzuje to analýza cestovných poistení poisťovne Wüstenrot za mesiace jún, júl, august a september uzatvorených online
Celkovo letiskom za prvých deväť mesiacov tohto roka prešlo 117 457 cestujúcich, čo predstavuje medziročne zvýšenie o 37,7 percenta
Najčastejšie sme tento rok trávili dovolenku v Turecku a Grécku, nasledovali ďalšie klasické európske destinácie vrátane Chorvátska
o svete bol v roku 2020 medziročný pokles 41 percent, v zamestnanosti 18-percentný
Jachtársky biznis utrpel minulú sezónu straty. Tento rok sa Chorvátsku podarilo vystúpiť na vrchol nautického rebríčka
Najvyšší výskyt v júli a auguste zaznamenali vo vekovej skupine 15 až 19-ročných a 20 až 24-ročných
Pandémia spôsobila, že sa zmenili pomery medzi využívaním leteckej a pozemnej dopravy
Nový rok, nová šanca. Čo robiť, aby sa z novoročných predsavzatí stali rutiny
Peking rozširuje program na výmenu spotrebičov v snahe stimulovať rast a obnoviť dôveru investorov
Aj v čase paniky je investovanie na dlhú trať často považované za vhodnú stratégiu
Tamojšia vláda chce tiež posilniť kontrolu vlastníctva pôdy