Očkovanie proti covidu môže deťom s astmou priniesť väčšiu úľavu od záchvatov
Vakcína proti koronavírusu chráni deti trpiace astmou aj pred rozvojom iných infekcií, ktoré môžu ich diagnózu skomplikovať
Vakcína proti koronavírusu chráni deti trpiace astmou aj pred rozvojom iných infekcií, ktoré môžu ich diagnózu skomplikovať
Komisia v dvoch etapách zazmluvnila nákup 4,6 miliardy vakcín. Na každého občana únie od nula do sto rokov vyšlo približne desať vakcín. "Pýtali sme sa na základe čoho to objednávali. Odpoveď sme nedostali," hovorí Ľ. Andrassy
Tím Veľkej Británie získal na olympijských hrách v Paríži druhú zlatú medailu a dosiahol tak monumentálny úspech, ktorý je označovaný za jeden z najväčších olympijských comebackov v histórii.
Vstúpiť do záhrady známeho ovocinára profesora Hričovského (†92) a jeho manželky Evy, bolo aj pre nás niečo výnimočné. Už na prvý pohľad to nie je bežná záhrada, tu však ide úplne o niečo iné. Zo záhrady totiž musí byť hlavne úžitok pre všetkých.
Obľúbenú destináciu Slovákov momentálne trápi náhly nárast pacientov s ochorením COVID-19. Desiatky z nich museli byť hospitalizovaní.
Mozgová hmla je stále častejší problém. Čo proti nej môžete urobiť, ako sa prejavuje a prečo sa u vás vôbec objavila?
Americký prezident Joe Biden sa v utorok vráti do Bieleho domu po takmer týždni absencie vyvolanej ochorením na COVID-19.
Príznaky ochorenia COVID-19 amerického prezidenta Joea Bidena sa za posledných 24 hodín výrazne zlepšili, naďalej však berie lieky. Uviedol to v piatok jeho lekár Kevin O'Connor, píše TASR podľa agentúr AFP a Reuters.
Exprezident USA Barack Obama v uplynulých dňoch povedal svojim spojencom v Demokratickej strane, že šanca prezidenta Joea Bidena na znovuzvolenie v novembrových voľbách sa výrazne zmenšila. Biden musí podľa Obamu zvážiť životaschopnosť svojej kandidatúry.
Manželka advokáta Krivočenka, ktorý zomrel vo väzbe na covid je rada, že dostane odškodné za manželovu smrť. Ako vraví: "Viete v akej biede som žila? Ale poradila som si a úprimne: ani dvadsať miliónov mi muža nevráti!"
Podľa vyjadrenia Bieleho domu má prezident Joe Biden len mierne príznaky ochorenia
Americký prezident Joe Biden mal pozitívny výsledok testu na infekčné ochorenie COVID-19. Na brífingu to potvrdila aj tlačová tajomníčka Bieleho domu Karine Jean-Pierreová, ktorá dodala, že Biden má len mierne príznaky ochorenia.
Európska komisia neumožnila verejnosti dostatočný prístup k zmluvám na nákup vakcín proti covidu-19, ktoré uzavrela s farmaceutickými spoločnosťami počas pandémie, rozhodol dnes Tribunál Súdneho dvora EÚ. Informovala o tom agentúra Reuters, pričom súd v Luxemburgu potvrdil námietku europoslancov voči postupu Komisie pri uzatváraní týchto zmlúv.
Vedenie EK skomplikovalo prístup k informáciám o zmluvách o nákupe vakcín proti covidu
Manželka advokáta Krivočenka, ktorý zomrel vo väzbe na covid: Ani dvadsať miliónov mi muža nevráti!
Komora dúfa, že legislatíva nikdy nebude použitá v praxi
Hlava štátu vyjadrila obavy, že európsky región v umelej inteligencii predbehne Ázia či USA
Policajný zbor bude disponovať aj novými civilnými vozidlami
Spoločnosť svojho času patrila k najväčším zamestnávateľom v textilnom priemysle