Plány Joj: Talent v nedeľu, Návštevníci štyrikrát do týždňa, odštartuje aj seriál
Sitkom Naši by mal ísť aj v novom slote, z Uhádni môj vek bude popoludňajší formát
Sitkom Naši by mal ísť aj v novom slote, z Uhádni môj vek bude popoludňajší formát
Šiesta séria licencovanej šou príde na obrazovky na jeseň
Televízia po dobrých ratingoch talentovej šou oznámila hneď po jej skončení aj šiestu edíciu v roku 2016
Zábavná relácia Markízy sa stala v cieľovke 12 – 54 najsledovanejším programom dňa
Milujem Slovensko opäť rástlo a aktualizovalo svoje sezónne maximum
Súťažný formát uhral v komerčnej cieľovke štvrtý najvyšší share v rámci série
Horná Dolná zdolala Talent v 12 – 54, v širšej cieľovke boli výkony vyrovnané
Víťaza aktuálneho ročníka spoznajú diváci skôr ako boli zvyknutí v predošlých sériách
Markíza má problém v access-prime, kde u mladých prehráva so seriálom Kukučka
Komediálny seriál vytiahol komerčný líder proti Česko Slovensko má talent, bol najsledovanejším programom dňa
Televízia avizuje zmeny v programe, v prime-time ráta so špeciálom Moja mama varí lepšie ako tvoja aj premiérovým Inkognitom
Pokračovanie komediálneho seriálu nasadí líder operatívne už od 9. septembra
Joj zopakovala výrazné víťazstvo v prime-time, hoci počet divákov ČSMT sa zredukoval
Joj s licencovanou súťažou atakovala 40-percentný share, zdolala druhý diel Dědictví na Markíze
Pokračovanie kultovej komédie nasadí líder operatívne 1. septembra namiesto Búrlivého vína
Spoločnosť tvrdí, že sa „príliš často stavia do cesty slobodnému vyjadrovaniu“
SMS obsahujú odkaz na falošnú webstránku, ktorá sa snaží napodobniť vzhľad oficiálnej stránky ministerstva vnútra
Počas poberania starobného dôchodku nepracovalo na Slovensku 75,3 percenta ľudí
NBS varuje, že finančné domy čelia narastajúcim výzvam, ktoré môžu zhoršiť ich finančnú pozíciu