Slováci a Česi sú aj po Černobyle stále nadšení fanúšikovia atómových elektrární
Bol som v Černobyli. Prvýkrát ešte v 90. rokoch, keď som sprevádzal prezidenta Václava Havla
Bol som v Černobyli. Prvýkrát ešte v 90. rokoch, keď som sprevádzal prezidenta Václava Havla
Polícia našla už aj osobu, ktorá požiar spôsobila podpálením suchej trávy
Oheň sa rozšíril v černobyľskej zóne na ploche 20 hektárov, ale teraz horí na viac ako 100 hektároch
Už vlani prišlo do černobyľskej uzavretej zóny, ležiacej na ploche okolo epicentra výbuchu reaktora, 125-tisíc turistov
Seriál zvýšil záujem o jadrový turizmus. Ľudia začali chodiť do Litvy
Sprievodkyňa vonku zakazuje piť a chodiť bez dohľadu, ale v okolí fyzicky pracujú ľudia
Keď sa chyby tesne pred výbuchom začali reťaziť, haváriu by nezastavili ani skúsení operátori
Podľa strany sa udalosti pre HBO stali „nástrojom ideologickej manipulácie“
Ako kolisu využívajú aj neďaleké vyľudnené mesto Pripiať
Novinka z produkcie HBO prináša vernú rekonštrukciu výbuchu elektrárne a neschopnosť garnitúry si priznať chybu
Dve odlišné firmy odrážajú moje dve osobnosti, hovorí Dominik Orfánus, zakladateľ cestovky Chernobylwel.come a technologického start-upu Benjamin Button
Nachádza sa len sto metrov od „sarkofágu“, ktorý zakrýva zvyšky jadrového reaktora
Pozemky zasiahnuté rádioaktivitou vláda predáva lacno. V Európe je o ne záujem
OSN vyhlásila medzinárodný deň spomienky
Železnica by mala byť dokončená v apríli 2018
Na Slovensku sa priemerný úrok hypoték držal na vysokej úrovni až do júla
Fajčiari sa stávajú čoraz citlivejší na ceny výrobkov
Rast predajnosti v Bratislave v treťom štvrťroku sa zrejme nezopakuje, odborníci očakávajú pokles v roku 2025
Banka počíta s pokračujúcim znižovaním sadzieb, rozsah ale bude závisieť od vývoja inflácie