Juliana Lelkešová podniká pod značkou Le Sucré. Vyrába v Bratislave, a to už sedem rokov, ale vlastnú predajňu ešte nemá. Spolupracuje však so známymi bratislavskými kaviarňami, ktoré jej zákusky a torty predávajú. Zároveň hovorí, že napriek zrušeným svadbám a oslavám jej koronarok priniesol viac práce, než pôvodne očakávala. Zákazníci od nej napriek vyššej cene, ktorá odzrkadľuje cenu surovín a zároveň čas venovaný výrobe, neodišli. Pre TREND hovorí aj to, že začínala francúzskymi zákuskami, ktoré však ľudia nechceli, a preto sa začala venovať klasike, akou sú napríklad punčové rezy.

Keby som nebola cukrárka, bola by som marketérka

Určite by som ostala pri tom, čo som vyštudovala. V oblasti marketingu a masmédií som sa pohybovala aj pred siedmimi rokmi, keď som ukončila štúdium. Piekla som popri tom. Spočiatku len zo záľuby. Dnes som cukrárka na plný úväzok.

Čítajte ďalej s predplatným TRENDU

Odomknite článok cez SMS za 3 € týždenne s automatickou obnovou.

Poslať SMS

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 2 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa