Investovať do odevu 30 eur v komerčnej sieti je pozostatok socializmu, kedy bol nedostatok
Slováci nie sú naučení chodiť k dizajnérom a majú stereotyp, že takýto odev je drahý a vhodný len na významnú spoločenskú udalosť. Petra Weingart tento omyl vyvracia
Vanilkové rožky a spol. nemusia skončiť v odpade
Vianoce sú za nami, čo so zvyšnými koláčmi?
Hviezdy ukazovali, čo všetko sa dá v kuchyni využiť
Kulinárske sympózium Gastronomy Slovakia bolo aj o Zero waste
Plastovým obalom vstup zakázaný. Znie stále častejšie
Reštaurácie a hotely hľadajú ekologickejšie alternatívy
PR článok
L. Machara, SpicyBrown: Škrtanie rozpočtov nie je dôvod na zrušenie firemného eventu
PR Servis | Blížiaca sa letná sezóna prináša obdobie teambuildingov a podujatí pre zamestnancov.
To, čo vám dajú na tanieri, môže mať aj stáročnú tradíciu
Trendom v gastronómii je variť podľa receptov starých mám
Kuchári a veľkoobchod chcú znížiť plytvanie potravinami
Podpísali spoločné memorandum a vydali kuchársku knihu s princípmi zero waste