Lucia Thao Huong Šimeková spoločne s manželom a bratrancom vybudovala sieť vietnamských bistier PHOčkáreň. Počas korony dokázali udržať tržby aj zamestnanosť a teraz chystajú ďalšiu expanziu so súčasným aj novým gastro konceptom. Ešte tento rok plánujú otvoriť ďalšie prevádzkarne.

Lucia Thao Huong Šimeková – z rozhovoru sa dozviete
  • Oplatí sa vybudovať si vlastnú donáškovú službu?
  • Ako ju napadlo vytvoriť sieť vietnamských bistier?
  • Čím sa líši ich nový koncept od existujúceho?
  • Koľko stojí vybudovanie jednej prevádzky?
  • Cíti sa viac ako Slovenka alebo ako Vietnamka?
  • Čím sa líši podnikanie prvej a druhej generácie prisťahovalcov?

Celé video

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa