Lucia Thao Huong Šimeková spoločne s manželom a bratrancom vybudovala sieť vietnamských bistier PHOčkáreň. Počas korony dokázali udržať tržby aj zamestnanosť a teraz chystajú ďalšiu expanziu so súčasným aj novým gastro konceptom. Ešte tento rok plánujú otvoriť ďalšie prevádzkarne.
- Lucia Thao Huong Šimeková – z rozhovoru sa dozviete
- Oplatí sa vybudovať si vlastnú donáškovú službu?
- Ako ju napadlo vytvoriť sieť vietnamských bistier?
- Čím sa líši ich nový koncept od existujúceho?
- Koľko stojí vybudovanie jednej prevádzky?
- Cíti sa viac ako Slovenka alebo ako Vietnamka?
- Čím sa líši podnikanie prvej a druhej generácie prisťahovalcov?
Celé video
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?