Všetky jeho kaviarne prežili koronu. Teraz Marek Fašiang premýšľa o expanzii svojej siete do slovenských krajských miest. Pripravuje však aj iné biznisy mimo gastronómie. „Ak nám korona niečo ukázala, tak to, ako je dôležitá diverzifikácia,“ hovorí o svojom podnikaní.
- Marek Fašiang - z rozhovoru sa dozviete
- Ako sa stal kaviarnikom
- Čo je za úspechom jeho kaviarní
- Ako sa z pohľadu biznisu zmenilo v posledných rokoch centrum Bratislavy
- Ako fungujú nákupné centrá po korone
- Prečo má kaviareň vo Viedni a čím sa podnikanie tam líši
- Prečo nechce poskytovať franšízy
- O akých ďalších biznisoch popri kaviarňach premýšľa
- Ako vníma svet influencerov a ich budúcnosť
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?