Tridsať reštaurácií, z toho 22 rozšírených o kaviarenský koncept McCafé, a viac ako dvetisíc zamestnancov. Takto vyzerá slovenská stopa jednej z najväčších svetových fastfoodových sietí po dvadsiatich štyroch rokoch na tuzemskom trhu.
„V roku 2019 bude pre nás na Slovensku kľúčové úspešné zavedenie nového – moderného konceptu reštaurácií. Bude to postupný a dlhodobý proces,“ hovorí o plánoch spoločnosti Tomáš Rogacz, generálny riaditeľ McDonald’s pre Česko a Slovensko.
Burgery na mieru
Hovorkyňa reťazca Zuzana Svobodová pre TREND.sk spresňuje, že ide o kompletnú prestavbu kuchyne tak, aby sa všetky burgery mohli pripravovať až po zadaní konkrétnej objednávky, teda každému jednotlivému zákazníkovi priamo na mieru. „S tým súvisí aj inštalácia samoobslužných kioskov a niekoľko ďalších zmien v prevádzke reštaurácie.“ Ďalšie detaily firma zatiaľ nekomunikuje.
Prínosom veľkého, dotykového tabletu pre zákazníka je, že
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?