Líderka mäsiarstva hovorí nielen o tom, ako sa vyrábajú naozaj dobré klobásy a iné mäsové výrobky, ale zároveň radí, ako si ich má v predajniach vyberať radový spotrebiteľ.
Ako sa vyrába poctivá klobása a ako v obchode rozoznať zlú
Zdroj: VJU.sk
Martinské mäsiarstvo Mäsa Parížek v rukách Janky Parížekovej a jej rodiny nepatrí medzi najväčších domácich spracovateľov mäsa. Ročne utŕži za svoje výrobky len zhruba dva milióny eur. A nepatrí ani k najmodernejším. Formy na dusené šunky má ešte z čias socializmu. No pýšiť sa môže tým, že zotrváva pri tradičných mäsiarskych postupoch bez rôznych potravinárskych prísad, ako aj pri oveľa dlhšom údení i zrení svojich výrobkov.
Nájdite nás na Google news a kliknite Sledovať