zatvoriť galériu
Slovenské pivárne zažívajú renesanciu. Sú ťahúňom celého gastrobiznisu
„Čoraz viac mladých ľudí chce k nápojom aj dobré jedlo. A podniky by na to mali reagovať investíciami do kuchyne.“ Róber
„Prechod na čisto bezfajčiarsku prevádzku nás spočiatku zabolel, no tuhých fajčiarov po čase nahradili noví zákazníci.“
Piváreň Klubovňa
„Ak firma venuje mladým zamestnancom veľa času pri osvetľovaní ich úloh, tak oni sami ľudsky rastú a sú prínosom.“ Peter
Renesancia slovenských pivární je narysovaná 1/4
„Čoraz viac mladých ľudí chce k nápojom aj dobré jedlo. A podniky by na to mali reagovať investíciami do kuchyne.“ Róber
„Prechod na čisto bezfajčiarsku prevádzku nás spočiatku zabolel, no tuhých fajčiarov po čase nahradili noví zákazníci.“
„Ak firma venuje mladým zamestnancom veľa času pri osvetľovaní ich úloh, tak oni sami ľudsky rastú a sú prínosom.“ Peter
Piváreň Klubovňa
Piváreň Klubovňa
Piváreň Klubovňa
Piváreň Klubovňa
Piváreň Klubovňa
Piváreň Klubovňa
Slovenské pivárne zažívajú renesanciu. Sú ťahúňom celého gastrobiznisu
Slovenské pivárne zažívajú renesanciu. Sú ťahúňom celého gastrobiznisu
Slovenské pivárne zažívajú renesanciu. Sú ťahúňom celého gastrobiznisu
Slovenské pivárne zažívajú renesanciu. Sú ťahúňom celého gastrobiznisu