Ako sa vyrábajú slovenské orieškovo-čokoládové nátierky 1/3 Zdroj: Maňo Štrauch
„Z celkového predaja orieškovo-čokoládových nátierok na Slovensku patrí malým výrobcom zhruba desať percent.“ Karol Stýb Zdroj: Maňo Štrauch
„V sezónach nestíhame zásobovať ani slovenský trh. Na export sa preto budeme silnejšie orientovať až neskôr.“ Michal Rep Zdroj: Maňo Štrauch
Ako sa vyrábajú slovenské orieškovo-čokoládové nátierky 3/3 Zdroj: Maňo Štrauch
Čokoládovňa Slowlandia Zdroj: Maňo Štrauch
Manželia Zuzana a Michal Repíkovci, čokoládovňa Slowlandia Zdroj: Maňo Štrauch
Čokoládovňa Lyra Zdroj: Maňo Štrauch
Karol Stýblo, čokoládovňa Lyra Zdroj: Maňo Štrauch