„Keď si pripravíte prvý rozpočet, pokojne ho vynásobte dvomi a dostanete sa na reálne číslo,“ hovorí Tomáš Tejbus (Folks Zdroj: Archív T. Tejbusa
„Vždy je lepšie, keď vám ostanú peniaze, ktoré sa dajú použiť na ďalšie investície,“ radí Oto Kóňa (NYC Corner). Zdroj: Maňo Štrauch
„Najhoršie je, keď ste presvedčení o tom, ako má kaviareň vyzerať, a idete si ju zariaďovať ako váš byt či dom,“ mieni L Zdroj: Ondrej bobek/kávičkári
„Základným pravidlom je nezaspať na vavrínoch, nenechať kaviareň bežať samospádom,“ vysvetľuje Viktor Meszáros (Café Šte Zdroj: Ondrej bobek/kávičkári
„Najväčší problém je napokon strata elánu a energie, gastronómia je často hra psychológie,“ hovorí Simona Budinská (Kavi Zdroj: Maňo Štrauch