zatvoriť galériu
„Keď si pripravíte prvý rozpočet, pokojne ho vynásobte dvomi a dostanete sa na reálne číslo,“ hovorí Tomáš Tejbus (Folks
„Vždy je lepšie, keď vám ostanú peniaze, ktoré sa dajú použiť na ďalšie investície,“ radí Oto Kóňa (NYC Corner).
„Najhoršie je, keď ste presvedčení o tom, ako má kaviareň vyzerať, a idete si ju zariaďovať ako váš byt či dom,“ mieni L
„Základným pravidlom je nezaspať na vavrínoch, nenechať kaviareň bežať samospádom,“ vysvetľuje Viktor Meszáros (Café Šte
„Najväčší problém je napokon strata elánu a energie, gastronómia je často hra psychológie,“ hovorí Simona Budinská (Kavi
„Keď si pripravíte prvý rozpočet, pokojne ho vynásobte dvomi a dostanete sa na reálne číslo,“ hovorí Tomáš Tejbus (Folks
Gastro je peklo, ktoré neodpúšťa. Ako v ňom teda uspieť?
Gastro je peklo, ktoré neodpúšťa. Ako v ňom teda uspieť?
Gastro je peklo, ktoré neodpúšťa. Ako v ňom teda uspieť?
Gastro je peklo, ktoré neodpúšťa. Ako v ňom teda uspieť?