Jej obchod je malý, má vonku len dva stoly. V blízkosti sa nachádzajú zubárska klinika a ďalšie obchody. Každý týždeň pripraví 150 porcií tejto zmrzliny. Jeden kornútok stojí v prepočte ani nie euro. Počet zákazníkov jej stále narastá, píše portál CBS.
„Moja rodina a môj manžel si mysleli, že som bláznivá. Vraveli, že sa nenájde nikto, komu by sa páčila takáto zmrzlina. Ale teraz je to náš hlavný výrobok,“ uviedla 42-ročná podnikateľka. V ponuke má aj zmrzlinu z chrobákov ochutenú hubami.
Hlodavce sú vo viacerých krajinách Latinskej Ameriky ako Peru, Kolumbia, Ekvádor či Bolívia tradičnou súčasťou kuchyne, najmä pre vysoký obsah bielkovín. Na mieste pomery tak nejde o veľkú výstrednosť, dodáva web.
Zdroj: TASR / AP