V súčasnom období lockdownu, protipandemických opatrení a s nimi súvisiacim zákazom jedenia v interiéroch aj na terasách získava donášková služba pre reštaurácie a ich zákazníkov, prirodzene, veľký význam.
Dopyt po donáške sa, samozrejme, zvyšuje, v čom vidí príležitosť na expanziu aj fínska spoločnosť Wolt, ktorá na Slovensku pôsobí od vlaňajšieho septembra, keď začala roznášať jedlo v Bratislave. Od konca mája tohto roka svoju službu rozšírila do Košíc a na jeseň aj do Trnavy.
Donášky sú nevyhnutnosť. Aj keď gastro oberajú o zisky
Štart splnil očakávania
Už vyše týždňa kuriéri v charakteristických modrých farbách firmy doručujú jedlo a nápoje aj v Banskej Bystrici. „Sme veľmi radi, že naše predpoklady sa potvrdili, po službách
Woltu je v Banskej Bystrici od momentu spustenia veľký záujem. Zo strany zákazníkov a aj zo strany reštaurácií,“ hovorí generálny manažér Woltu pre Slovensko a Česko Ján Foret.
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?