Projekt Regal Burger štartoval v centre slovenského hlavného mesta na začiatku roka 2014. V súčasnosti má na domácom trhu deväť prevádzok, z toho šesť v Bratislave a tri v regiónoch. Pri úvahách o ďalšej expanzii sa firma zameriava skôr na mimobratislavské lokality.
„Plánujeme otvoriť minimálne dve prevádzky na západnom Slovensku, kde sme v posledných fázach diskusií s majiteľmi priestorov aj franchisantmi, ako aj ďalšie prevádzky na východnom Slovensku,“ hovorí pre TREND.sk spoluzakladateľ a väčšinový majiteľ Regal Burgeru Jozef Bardík. Spresňuje, že v súčasnosti majú rozjednané tri lokality, a to Trenčín, Žilinu a Košice.
Zdroj: Regal Burger
Fungovanie burgrového reťazca je postavené na dvoch konceptoch – fast casual bistro pre nákupné centrá a viac pubový koncept, aký je napríklad v Piešťanoch alebo v Banskej Bystrici, v ktorom sú okrem burgrov v ponuke aj miešané drinky či remeselné pivo. Nedávno spustili rozvoz jedla z dvoch prevádzok v Bratislave, ktorým pokrývajú väčšiu časť mesta. Služba sa rozbieha tiež v regiónoch.
Sľubný franchising
V Regal Burgeri vidia
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?