Najskôr na Slovensko priniesli „fornetti“, neskôr sa rebrandovali a postupne rozvíjali až do stavu, keď majú približne päťsto franšízových predajní po Slovensku, Česku aj Rakúsku a ročne vyprodukujú desať až jedenásť ton mrazeného pečiva. Dunajskostredská spoločnosť rodiny Ambrovicsovcov s mrazeným pečivom Minit sa po požiari v lete roku 2018, ktorý zničil veľkú časť jej výrobných kapacít, opäť dostáva do pôvodnej formy.
Najväčším mäsiarom vlani rástli tržby, ale ich zisk ohrozuje africký mor ošípaných
Investície po požiari
Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň
- Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
- Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
- Menej reklamy na TREND.sk
Máte už predplatné?