Všetky jeho kaviarne prežili koronu. Teraz Marek Fašiang premýšľa o expanzii svojej siete do slovenských krajských miest. Pripravuje však aj iné biznisy mimo gastronómie. „Ak nám korona niečo ukázala, tak to, ako je dôležitá diverzifikácia,“ hovorí o svojom podnikaní.

Marek Fašiang - z rozhovoru sa dozviete
  • Ako sa stal kaviarnikom
  • Čo je za úspechom jeho kaviarní
  • Ako sa z pohľadu biznisu zmenilo v posledných rokoch centrum Bratislavy
  • Ako fungujú nákupné centrá po korone
  • Prečo má kaviareň vo Viedni a čím sa podnikanie tam líši
  • Prečo nechce poskytovať franšízy
  • O akých ďalších biznisoch popri kaviarňach premýšľa
  • Ako vníma svet influencerov a ich budúcnosť

Predplaťte si TREND za najvýhodnejšiu cenu už od 1 € / týždeň

  • Plný prístup k prémiovým článkom a archívu
  • Prémiový prístup na weby Mediálne, TRENDreality a ENJOY
  • Menej reklamy na TREND.sk
Objednať predplatné

Máte už predplatné? Prihláste sa